preskoči na sadržaj

Prva gimnazija Varaždin

 > Naslovnica

Županijsko Natjecanje iz matematike i poziv na državno natjecanje

Autor: Josip Sačić, 20. 3. 2024.

U Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin 26. veljače održano je županijsko Natjecanje iz matematike na kojem je sudjelovalo 29 učenika naše škole.

Konačno, nakon revizije rezultata županijskih natjecanja, a odlukom državnog povjerenstva, imamo liste najuspješnijih matematičara Prve gimnazije Varaždin.

Naši su učenici osvojili sva prva, druga i treća mjesta u kategorijama prirodoslovno- matematičkih gimnazija u kojima su se natjecali.

Prvo mjesto u kategoriji 1. razreda (A varijanta) osvojila je Ozana Margotić, na 2. je mjestu Erik Đula, mentorica učenicima je Lara Toth, prof., a na trećem je mjestu Jelena Mikulić, mentor učenici je Stanko Divjak, prof.

U kategoriji 2. razreda (A varijanta) 1. mjesto osvojila je Mila Maretić, mentorica je Andreja  Veršić, prof., na 2. mjestu je Laura Friščić, mentorica je Nikolina Ivačić, prof., a 3. mjesto osvojila je Lana Šćukanec, mentorica je Andreja Veršić, prof.

U kategoriji 3. razreda (A varijanta) 1. mjesto s jednakim brojem bodova osvojili su Marko Bošnjaković, mentorica je Tajana Golub Mendaš prof. i Marko Hrenić,  mentorica je  Milada Erhatić, prof., a treće mjesto osvojio je Antun Kralj, mentorica je Milada Erhatić, prof.

U kategoriji 4. razreda (A varijanta) 1. mjesto osvojila je Barbara Kelava, 2. mjesto osvojio je Bruno Kosmačin, mentorica učenicima je Andreja Veršić, prof., a 3. mjesto osvojila je Ivona Kurtoić, mentor učenicima je Stanko Divjak, prof.

U kategoriji 1. razreda (B varijanta) Jan Turković osvojio je 2. mjesto, mentorica učeniku je Lara Toth, prof. dok je u drugom razredu (B varijanta) Ivan Vuk također osvojio drugo mjesto, mentorica učeniku je Nikolina Matić, prof.

Na županijskom natjecanju iz prvog razreda sudjelovali su još i: Zlatka Bartol Golubić, Mia i Nino Petek, Iskra Županić, Jan Vašak i Leonarda Piljak (mentorica učenicima je Lara Toth, prof.).

U drugom razredu na Županijskom natjecanju sudjelovali su i: Andrej Martinez, Hana Vresk (mentorica učenicima je Nikolina Ivačić, prof.), Mia Kolmanić (mentorica je Andreja Veršić, prof.) te Jovan Velkovski (mentor je Josip Sačić, prof.).

U trećem razredu natjecali su se i: Luka Knapić, David Horvat, (mentorica Tajana Golub Mendaš, prof.), Jan Kuća i Andrija Punčec (mentorica je Milada Erhatić, prof.) U četvrtom razredu A kategorije natjecao se još i Matej Nöthig (mentor Marko Zrna, prof.), a u četvrtom razredu B kategorije natjecao se Karlo Lorbek ( mentorica je Milada Erhatić, prof.)

Na državno natjecanje u svojim kategorijama pozvani su: Ozana Margotić, Erik Đula, Jelena Mikulić, Mila Maretić, Laura Friščić, Lana Šćukanec, Marko Bošnjaković, Marko Hrenić, Barbara Kelava i Ivan Vuk.

Želimo im puno uspjeha!

Čestitke našim učenicima i mentorima na odličnim rezultatima!

 

Aktiv profesora matematike
PGV ljetopis 2023.

Online izdanje

ARHIVA:

PGV ljetopis 2022.

PGV ljetopis 2021.

PGV ljetopis 2020.

Tehničke preporuke: za čitanje kliknite na naslovnicu. Pregled se preporuča u Chrome, Mozilla Firefox preglednicima i s normalnom veličinom fonta podešenom na mobilnim uređajima.

News for YOUth - by PGV

Pratite zanimljive članke koje na engleskom jeziku pišu naši učenici, polaznici grupe English news agency (klik na logo)!

PGV Nastava na daljinu
Politika privatnosti PGV
QR

385.

PRVA NA FEJSU:

PRVA NA TWITTERU:

ŠKOLSKA KNJIŽNICA NA FEJSU:

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2013.

Ukupno: 3386490
Ovaj mjesec: 6285
Ovaj tjedan: 747
Danas: 96
Korisni linkovi
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Tražilica
CMS za škole logo
Prva gimnazija Varaždin / Petra Preradovića 14, HR-42000 Varaždin / www.gimnazija-varazdin.skole.hr / ured@gimnazija-varazdin.skole.hr
preskoči na navigaciju