2024-04-11 07:18:39

Županijsko Natjecanje iz kemije

U Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi Varaždin 7. 3. 2024. održano je županijsko Natjecanje iz kemije. Od ukupno 32 učenika 24 su bili učenici Prve gimnazije Varaždin. Naši su učenici osvojili prva mjesta u kategoriji 1., 3. i 4. razreda.

U kategoriji prvih razreda sudjelovalo je 11 učenika naše škole od ukupno 12. Naši učenici osvojili su prva tri mjesta: Iskra Županić 1. mjesto, Niko Mudri 2.mjesto, Mia Petek 3.mjesto. Mentorica svima je profesorica Tihana Čus Slatković.

Iskra Županić pozvana je na državno Natjecanje iz kemije.

U kategoriji drugih razreda sudjelovalo je 6 učenika naše škole od ukupno 10. Učenik  Ivan Vuk osvojio je 3. mjesto, mentorica učeniku je profesorica Nada Flegar.

U kategoriji trećih razreda sudjelovalo je troje učenika i svi su učenici naše škole. Jan Pavić osvojio je 1. mjesto, a Lana Krog 2. mjesto. Mentorica učenicima je profesorica Lidija Klampfl.

Oboje su pozvani na državno Natjecanje iz kemije.

U kategoriji samostalnih istraživačkih radova sudjelovala je učenica Tija Hranić iz 3. razreda i ona je pozvana na državno Natjecanje iz kemije. Mentor učenici je profesor Aleksandar Meštrić.

U kategoriji četvrtih razreda sudjelovalo je 4 učenika naše škole od ukupno 7. Učenica Ivona Kurtoić osvojila je 1. mjesto, a učenik Domagoj Belić 2. mjesto. Mentorica učenicima je profesorica Lidija Klampfl.

Na županijskom Natjecanju iz kemije sudjelovali su i sljedeći učenici: Elena Weiser, Nina Mrkonjić, Adrian Gerić, Dino Bregović, Petar Furdi, Blago Spajić, Anja Brežnjak, Zlatka Bartol Golubić u kategoriji prvih razreda, Nikola Sajko, David Grabar, Jovan Velkovski, Karlo Greguraš i Zara Klein u kategoriji drugih razreda te Anamarija Hrastovec i Vanda Vrček u kategoriji četvrtih razreda.

Čestitamo svima na rezultatima  i držimo palčeve pozvanima na državno natjecanje!

SA biologije i kemije


Prva gimnazija Varaždin