2024-04-11 07:15:50

Županijsko Natjecanje iz biologije i poziv na državno natjecanje

Županijsko Natjecanje iz biologije održano je 29. veljače 2024. godine u Prvoj gimnaziji Varaždin. Od 44 pozvanih učenika dvadeset šest ih je bilo iz naše škole.

U natjecanju u znanju, u kategoriji prvih razreda, Elena Weisser osvojila je prvo mjesto. Sudjelovale su još Sofija Novačić i Nina Zebec (mentorica svih učenica je Vinka Sambolec Škerbić).

U kategoriji drugih razreda na prvome je mjestu Adrian Višnjić, na drugom Anai Marciuš, a na trećem je Eugen Cikač (mentorica svih troje učenika je Vinka Sambolec Škerbić). Sudjelovali su još Hana Vresk (mentorica Vinka Sambolec Škerbić),  Zara Klein, Leo Novak i Ivan Vuk (mentorica Tihana Čus Slatković), Vigo Moslavac i Lana Kukec (mentorica Vinka Sambolec Škerbić), Tamara Humek (mentorica Tihana Čus Slatković) i Toni Josić (mentorica Vinka Sambolec Škerbić).

Među trećim razredima na prvome je mjestu Jan Pavić, a na trećem Lorena Posilović (mentor oboje učenika je Marko Šafran). Sudjelovale su još Darija Ratković i Nives Kruhoberec (mentor objema učenicama je Marko Šafran).

U kategoriji četvrtih razreda Vanda Vrček osvojila je prvo mjesto, Elena Draganić drugo, a Tea Vincek treće mjesto (mentorica učenica je Martina Vidović). Sudjelovali su još Jakov Školnik, Alen Bračko, Dorotea Marketin i Lea Hojnik (mentorica svih učenika je Martina Vidović).

Na županijskom Natjecanju iz biologije u kategoriji samostalnih istraživačkih projekata prvo mjesto osvojio je Jan Pavić (mentor Marko Šafran).

Na državno natjecanje u znanju pozvani su: Elena Weisser i Vanda Vrček. Na državno natjecanje u samostalnim istraživačkim projektima učenika pozvan je Jan Pavić.

Svim učenicima i mentorima želimo puno uspjeha na državnom natjecanju.

Čestitke našim učenicima i mentorima na odličnim rezultatima!

SA biologije i kemije


Prva gimnazija Varaždin