2022-03-23 13:30:00

Županijsko Natjecanje iz kemije

Na županijskom Natjecanju iz kemije, koje s održalo 4. 3. 2022., učenici Prve gimnazije Varaždin postigli su zapažene rezultate.

U kategoriji prvih razreda 1. i 2. mjesto osvojili su redom: Jan Pavić i Lana Krog (mentorica Lidija Klampfl, prof.), a sudjelovali su i Tamara Vitković, Filip Juraga, Andrija Punčec (mentorica Lidija Klampfl, prof.) i Ivor Leskovar (mentor Denis Barčot, prof.).

U kategoriji 2. razreda prva tri mjesta osvojili su redom: Domagoj Belić, Ivona Kurtoić i Barbara Kelava, a sudjelovali su i: Jana Kelemen i Lucija Šavor (mentorica Lidija Klampfl, prof.).

U kategoriji 3. razreda prva tri mjesta osvojili su redom: Mihael Šinko, Veronika Vitez i Luka Kolenko, a sudjelovala je i Dunja Hrastić (mentorica Vinka Sambolec Škerbić, prof.).

U kategoriji 4. razreda prva dva mjesta osvojile su redom: Marija Klampfl i Lara Bubnjar (mentor Denis Barčot, prof.), a sudjelovale su i: Dora Težak (mentorica Lidija Klampfl, prof.) i Jan Špiclin (mentorica Nada Flegar, prof.).

U kategoriji „Samostalni eksperimentalni radovi“ 1. mjesto osvojila je Vanda Vrček (mentorica Lidija Klampfl, prof.).

Na temelju postignutih rezultata na državno natjecanje pozvani su: Jan Pavić, Lana Krog, Domagoj Belić, Marija Klampfl i Vanda Vrček.

Čestitamo svim učenicama i učenicima te njihovim mentoricama i mentorima.


Prva gimnazija Varaždin