2022-03-21 09:34:18

Županijsko natjecanje iz geografije

Županijska razina natjecanja iz Geografije održana je 7. ožujka u Drugoj gimnaziji Varaždin. Na natjecanju je sudjelovalo 22 učenika naše škole. 

U kategoriji prvih razreda prvo mjesto pripalo je učeniku Jakovu Grabaru kojemu je mentorica Karmen Kunović Martić, prof. dok je na trećem mjestu učenica Tia Hranić kojoj je mentor Krunoslav Rukelj, prof. 

U kategoriji drugih razreda na prvom mjestu je Ivan Puklavec kojemu je mentor Krunoslav Rukelj. Na drugom mjestu je Josip Slatki, na trećem mjestu Leon Anđelković, a obojici je mentorica Karmen Kunović Martić, prof.

U kategoriji trećih razreda na prvom je mjestu Lucija Copak kojoj je mentorica Karmen Kunović-Martić, prof. dok je na trećem mjestu Dora Lešnjak kojoj je mentorica Ljerka Novak Belavić, prof.

U kategoriji četvrtih razreda drugo mjesto pripalo je učenici Marti Majcen kojoj je mentor Josip Kruljac, prof. dok je na trećem mjestu Jan Špiclin kojemu je mentorica Ljerka Novak Belavić, prof.

Na natjecanju su još sudjelovali: Jan Cahunek, Dora Beli, Karla Halambek, Tea Težak, Jakov Školnik, Leon Vidmanić, Mato Sokol, Matija Putanec, Mihael Šinko, Dominik Belaj, Tomislav Ćosić, Ali Avdija, Valentina Kranjec. 

SA Geografije 


Prva gimnazija Varaždin