2022-01-23 22:04:17

Ne propustite članke na NewsforYOUth

Dok su naši vrijedni mladi novinari u potrazi za novim zanimljivim temama te marljivo rade na novim člancima i educiraju se, ne zaboravite pročitati neke od njihovih članaka objavljenih u posljednja dva mjeseca na međunarodnom portalu NewsforYOUth.

Horori
Sada kada smo ponovno više kod kuće, možda možemo iskoristiti to vrijeme kako bismo pogledali kakav kvalitetni film. A ako ste još k tome ljubitelj horor žanra, svakako pročitajte zanimljiv članak o najdražim filmovima Nole Kolarek, velike ljubiteljice horora.

Dravska park-šuma
Prisjetite se i hvale vrijedne inicijative naših učenika Mihaela Kralja i Marka Daraboša koji su se u suradnji s još nekoliko srednjih škola u studenom prihvatili čišćenja Dravske park-šume i pročitajte sve o tom iskustvu u njihovu članku.

Van Gogh
O izvanrednoj, jedinstvenoj i nesvakidašnjoj izložbi Van Goghovih radova kao i o važnosti i svojem doživljaju toga velikog umjetnika, pisala je naša novinarka i ljubiteljica likovne umjetnosti Klara Tot. Pripazite samo, njezin članak mogao bi u vama dodatno raspiriti i želju za dalekim putovanjima.

Test osobnosti
Borite li se ovih dana s koncentracijom i vlastitom produktivnošću, pročitajte sve o zanimljivom testu osobnosti. Naša novinarka Eleonora Kramer smatra da nam MBTI test može otkriti neke zanimljive činjenice o nama samima koje nam mogu pomoći lakše odrediti kako bolje funkcionirati, a nekima će možda samo biti zanimljivo pročitati niz zanimljivih informacija o MBTI-u.

Dijana Mrazek Bosilj


Prva gimnazija Varaždin