2020-12-03 18:18:44

Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata sukladno natječaju za popunu radnih mjesta za čistače/ice

Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata sukladno natječaju za popunu radnih mjesta za čistače/ice: 1.  rad na neodređeno puno radno vrijeme, 2. rad na određeno puno radno vrijeme, poziva kandidate koji su zadovoljili formalne uvjete natječaja na intervju na kojem će se vrednovati  stručna znanja  (poznavanje djelokruga i načina rada čistača/ice, sa naglaskom na rad u uvjetima epidemije COVID-19), sposobnosti i vještine, motivacija i rezultati u dosadašnjem radu. 

Intervjui će se održati u srijedu, 9. prosinca 2020. s početkom od 8:00 sati u prostoru ROC-a (prizemlje), Prve gimnazije Varaždin. Svi kandidati koji su zadovoljili formalne uvjete bit će dodatno individualno obaviješteni. Sukladno svim epidemiološkim mjerama obvezno je mjerenje temperature na ulazu, prolazak kroz nožnu i ručnu dezinfekcijsku barijeru te nošenje maske za lice tijekom cijelog boravka u školi. Izvori za pripremu kandidata za vrednovanje su:

1.Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020/2021.

2.Izvadak iz Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Prve gimnazije Varaždin (stranica 31. članak 48. opis poslova za čistače/ice)

3. Pravilnik o kućnom redu Prve gimnazije Varaždin

Navedeni dokumenti se nalaze u privitku ove vijesti.


Prva gimnazija Varaždin