2020-11-12 09:15:25

Državno natjecanje iz matematike 2020.

U ponedjeljak, 26. listopada održano je Državno natjecanje iz matematike. Sudjelovalo je šestero naših učenika od prvog do trećeg razreda. Nakon službenih rezultata, s ponosom objavljujemo da imamo dvije treće nagrade! Učenici sadašnjeg 2.g razreda su se natjecali u A kategoriji prvih razreda te osvojili visoka mjesta. Emanuel Tukač osvojio je 4. mjesto i treću nagradu, a Veronika Vitez osvojila je 5. mjesto i također treću nagradu. Učenicima je mentor u školi profesor Stanko Divjak.

U B kategoriji prvih razreda natjecala se učenica Helena Kolarek (sadašnji 2.g) i osvojila 8. mjesto i pohvalu. Mentori učenici u školi su profesori Stanko Divjak, Anica Sakač i Lara Novak.

Učenica sadašnjeg 3.g razreda, Iva Vresk, natjecala se u A kategoriji drugih razreda te osvojila 7. mjesto i pohvalu. Učenici je mentorica u školi profesorica Nikolina Ivačić.

U A kategoriji trećih razreda natjecali su se učenici sadašnjeg 4.g razreda, Gašpar Haramija i Nika Vrček. Gašpar je osvojio 14. mjesto, a Nika 15. mjesto. Mentorica učenicima u školi je profesorica Tajana Golub Mendaš.

Čestitke svim učenicima i mentorima!

Nikolina Ivačić, prof.


Prva gimnazija Varaždin