preskoči na sadržaj

Prva gimnazija Varaždin

 > Naslovnica

Znanstvenik u meni: Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke „bobovec“

Autor: Nikolina Ivačić, 2. 3. 2021.

Kraj sebe imaš mnogo jabuka i ne stigneš ih pojesti jer će prije propasti? Ne brini, uvijek ih možeš skuhati i napraviti kompot ili ih staviti u zamrzivač, no hoće li se time njihova antioksidacijska svojstva promijeniti? Hoće li one i dalje biti jednako korisne tvojem organizmu kao i prije kad su bile svježe? Ako ti se ova tema čini korisna za svakodnevni život, pročitaj rad učenika naše škole Jana Špiclina pod mentorstvom prof. Tihane Čus Slatković, odslušaj video i usput nauči i nešto o metodama rada u biološkom laboratoriju. Pravila natjecanja takva su da glasovi publike nose dio bodova pa Vas pozivamo da glasate za rad našeg učenika. Otvorite URL adresu: https://prijave.znanstvenikumeni.org/public.
Janov rad "Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke" u kategoriji je Originalnih istraživačkih radova. Glasati možete do 7. 3. 2021., do 13 sati.

Tihana Čus Slatković, prof.




PGV ljetopis 2021.

Online izdanje

ARHIVA: PGV ljetopis 2020.

Tehničke preporuke: za čitanje kliknite na naslovnicu. Pregled se preporuča u Chrome, Mozilla Firefox preglednicima i s normalnom veličinom fonta podešenom na mobilnim uređajima.

PGV Nastava na daljinu
Politika privatnosti PGV

 

 
 
QR

385.

PRVA NA FEJSU:

PRVA NA TWITTERU:

ŠKOLSKA KNJIŽNICA NA FEJSU:

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2013.

Ukupno: 2618838
Ovaj mjesec: 4136
Ovaj tjedan: 5118
Danas: 301
Korisni linkovi
Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Tražilica
CMS za škole logo
Prva gimnazija Varaždin / Petra Preradovića 14, HR-42000 Varaždin / www.gimnazija-varazdin.skole.hr / ured@gimnazija-varazdin.skole.hr
preskoči na navigaciju